Προφίλ - PURE INOX στη Θεσσαλονίκη

 
 
Η ομάδα της Pure Inox, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στις ανοξείδωτες κατασκευές και συγκεκριμένα στη σύγχρονη τεχνική μελέτη και κάθετη κατασκευή ειδικών αρχιτεκτονικών και βιομηχανικών ποιοτικών έργων από ανοξείδωτο χάλυβα, τιτανιούχο ψευδάργυρο, χαλκό και μέταλλο.

Στις ανοξείδωτες κατασκευές της Pure Inox, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη , χρησιμοποιούμε επιλεγμένα υλικά όπως το γυαλί, το ξύλο, το HPL, το Corian, το WPC κ.α., προερχόμενα από τους καλύτερους προμηθευτές προκειμένου να ολοκληρώσουμε ιδανικά κάθε έργο με σύγχρονο σχεδιασμό και την καλύτερη ποιότητα, στο ανάλογο κόστος. Επιλέγουμε και εγκαθιστούμε, επίσης, αξιόπιστα συστήματα, μηχανισμούς και αυτοματισμούς προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του έργου σε βάθος χρόνου.

Η οικονομοτεχνική μελέτη, ο βιομηχανικός λειτουργικός πρότυπος σχεδιασμός, η σύγχρονη μέθοδος μεταποίησης/συναρμογής και η τελική πιστοποιημένη εγκατάσταση είναι καθοριστικές αρχές του design works στις ανοξείδωτες κατασκευές!

Η τεχνογνωσία, η επιστημονική κατάρτιση, η ακριβής μεταποίηση της κατασκευής και η πολύτιμη εργοταξιακή εμπειρία από τα μεγαλύτερα καινοτόμα οικοδομικά έργα (αεροδρόμια, εμπορικά κτίρια, μουσεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία) αλλά και μικρότερα (ανακαινίσεις καταστημάτων, σχεδιασμός προϊόντος, πολυτελείς κατοικίες) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Αφρική κ.α.) συμβάλλουν στο ευρύτερο πλαίσιο επιχειρηματικής δραστηριότητας, στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και στην ικανότητα διάθεσης αξιόπιστων πρωτότυπων ειδικών μεταλλικών προϊόντων ιδιαίτερης αισθητικής, διαχρονικής ποιότητας & εργονομίας.

Με ειλικρινή εκτίμηση στους συνεργάτες και πελάτες η Pure Inox γίνεται συνώνυμο της προσεγμένης μεταλλικής κατασκευής πολυτελείας που αντιστέκεται στην οξείδωση, προκαλώντας τα όρια του παγκόσμιου design!
 
 
 

Επικοινωνία

 
 
Ανοξείδωτες Κατασκευές - PURE INOX
 
Μαγνησίας 2
570 08 Ιωνία Θεσσαλονίκης
 
Τηλέφωνο: +302310783481
 
Κινητό τηλέφωνο: +306948608644
 
Ωράριο λειτουργίας
 
 
 
youtube channel Ανοξείδωτες Κατασκευές - PURE INOX